Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde önümüzdeki yıl görev yapacak muhtar üyeler Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu&8217;nda yapılan seçimle belirlendi.



Muhtarlar bir arada


Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti&8217;nde görev alacak muhtar üyelerin belirlenmesi için dün seçim yapıldı. Yapılan seçimin sonucunda Okulak Mahallesi Muhtarı Turgut Altınçubuk ve Kayadibi Çavuş Köyü Muhtarı Yüksel Kapsız mütevelli heyette görev alan muhtar üye oldu. İl Mahalli İdareler Müdürü Oktay Yavuz başkanlığında yapılan seçime çok sayıda köy ve merkez mahalle muhtarları katıldı. 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı teşvik Kanununu gereğince her yıl mahalle ve köy muhtarları arasında yapılan seçimler sonucu Mütevelli heyetine seçilen Okulak Mahallesi Muhtarı Turgut Altınçubuk, &8220;Bana büyüklerimin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Üstlendiğim görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışacağım&8221; dedi.


Destek olanlara teşekkür


Aynı zamanda Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı olan Muhtar Turgut Altınçubuk, &8220;Bartın Muhtarlar Derneği Başkanımız Reşat Günay Bey beni seçimde aday olarak gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz köy ve merkez muhtarı olarak Yeşil Kart bürosuna üye olarak seçildik. Tabi ben Okulak Mahallesi Muhtarı olarak merkezden Bartın Muhtarlar Derneği&8217;ni temsilen mütevelli heyetine seçildim ve Kayadibi Çavuş köyü muhtarımız Yüksel Kapsız arkadaşımız da köyleri temsilen seçildi. Bizim için köy veya şehir diye bir ayrım yok. Nasip olursa bize verilen bu görevde de bütün vatandaşlarımızın işini görmeye çalışacağız&8221; şeklide konuştu.


Dernek Başkanı tebrik etti

Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay yapılan seçimlerde dernek üyelerinin de desteği ile gösterdikleri iki muhtarın mütevelli heyetine seçilmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Reşat Günay, &8220;Derneğimize üye olan Okulak Mahallesi Muhtarı Turgut Altınçubuk ve Kayadibi Çavuş Köyü Muhtarımız Yüksel Kapsız&8217;ı mütevelli heyeti seçimlerinde aday olmalarını istedim. Dernek olarak bu işi en güzel şekilde yapacak kişiler olduklarını düşündük. Zaten seçimlerde aday gösterdiğimiz arkadaşlarımız oybirliği ile kabul edildi. Ben kendilerini kutluyorum ve başarılar diliyorum&8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi