Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Zonguldakspor 2017-2018 futbol sezonu öncesinde 2 Haziran tarihinde yaptığı olağan genel kurulun ardından görev dağılımını yarın akşam gerçekleştirecek. Deniz Kulübü'nde iftar yemeğinde bir araya gelecek olan yeni yönetim yemeğin ardından basına kapalı toplantı gerçekleştirecek. Burada görev dağılımının ardından iç ve dış transfer masaya yatırılacak.

HAKAN HÜRFİKİR VE ŞENOL DEMİR BULUŞTU

Zonguldakspor'u şampiyon yaparak 2. Lige çıkarma başarısı gösteren Şenol Demir ile yola devam etme kararı alan Zonguldakspor yönetimi transfer çalışmalarını Demir ile birlikte yürütüyor. Perşembe günü Teknik Direktör Şenol Demir ile takım üzerinde büyük emeği ve katkısı olan Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile dün bir araya geldi. İlk olarak sözleşmesi biten 15 futbolcunun yanı sıra transferi gündemde olan futbolcularla görüş alışverişinde bulunan Demir ve Hürfikir Pazartesi gününden itibaren somut adam atmaya başlayacaklar.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA HAREKETLİ GEÇECEK
Pazartesi gününden itibaren iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek olan Zonguldakspor yönetimi ilk olarak iç transferde takımda kalması istenen futbolcularla tek tek görüşülerek takımda kalmaları sağlanacak. Özellikle Kaleci Osman'ın yanı sıra Sinan Uzun, Erdinç Pekgöz, Mert Caymaz gibi futbolcular ön planda tutuluyor.

TRANSFER LİSETİSİ MASADA

Yönetim Kurulunun bu akşam yapacağı toplantıda Hakan Hürfikir ve Şenol Demir'in hazırlamış oldu transfer listesi masaya yatırılacak, futbolcular hakkında görüş alışverişinde bulunulduktan sonra transfere start verilecek.

YÖNETİCİLER FEDAKARLIK YAPACAK

Zonguldakspor'un yeni yenim kurulu üyeleri transferde sıcak para sorununu çözmek için fedakarlık yaparak ceplerinden kulübe katkı koyacaklar. Sıcak para havuzu oluşturacak olan yönetim iç ve dış transfere eli kuvvetli girmenin hesaplarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi