Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından 5 Aralık Cumartesi günü İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi Atatürk Konferans salonunda düzenlenen dernek, kurum ve kuruluşlar arası Türk Halk Müziği Grup Yarışmasında Bartın&8217;ı temsil eden Kozcağız Belediyesi Gençlik Korosu solistleri Bartın&8217;ı başarıyla temsil etti.



Sevinçle karşılandı



Faaliyetlerini belediye bünyesinde bir yıldır başarı ile devam ettiren koronun solistlerinden Gülsün Akyemiş ve Fatih Karaok 21-30 yaş grubunda Türkiye finallerine kaldı. Akyemiş ve Karaok final hazırlıklarına hemen başladı. 15-20 ve 21-30 yaş grubunda yapılan yarışmada elde edilen başarı Bartın&8217;da sevinçle karşılandı.



Başkan Karaman tebrik etti



Kozcağız Belediyesi Gençlik Korosu solistleri Gülsün Akyemiş ve Fatih Karaok, İstanbul&8217;da elde ettikleri başarıyla Zonguldak&8217;ta 20 Aralık&8217;ta yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Bartın&8217;ı Türkiye finalinde temsil etme görevini üstlenen koronun solistlerini İstanbul&8217;da elde ettikleri başarılı sonuçtan dolayı kutlayan Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, gençleri ve kültür sanat faaliyetlerini her zaman desteklediğini söyledi.



Finalde de başarı bekliyoruz



Kozcağız&8217;a Gençlik Merkezi kurmak istediklerini belirten Başkan Karaman, bu sayede daha fazla gencin sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlik yapma imkanına kavuşacağını söylerken, &8220;Türkiye&8217;nin birçok büyük ilçesinde daha büyük imkanlar varken kısıtlı imkanlarla beldede faaliyete yapıp ilimizin ve beldemizin adını duyuran solistlerimizin aynı başarıyı finallerde de göstereceğine inanıyorum. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi