Spor Toto 2. Lig'deki tek temsilcimiz Zonguldakspor'da gözler 2 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek olağan genel kurula çevrildi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner uzun süredir güçlü yönetim oluşturma çalışmaları tam istediği gibi olmasa da mevcut yönetimden çok daha iyi bir yönetim kurulu listesi oluşturuldu. Umut edilen büyük firmalar yönetimde yer almayacak. Ancak şu anda isimlerinin açıklanmasını istemeyen bu firmalar forma reklamı ve futbolcu transferinde maddi destek verecekler.

YENİ YÖNETİMİN İLK İŞİ TEKNİK DİREKTÖR OLACAK
Olağan genel kurulun 9 Haziran'a bırakılmayacağı, 2 Haziran'da kongrenin gerçekleşeceği açıklanırken, yeni yönetimin ilk işi Teknik Direktör sorununu çözüme kavuşturmak olacak.

ŞENOL DEMİR İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI

Zonguldakspor'u 10 yıl aradan sonra 2. Lige çıkartan yerli teknik adam olarak adını altın harflerle tarihe kazıtan ve sözleşmesi biten Teknik Direktör Şenol Demir maddi ve manevi sıkıntıların yaşandığı Zonguldakspor'da 1,5 yıl içinde başarılı bir dönem geçirdi. Mevcut yönetim Şenol Demir konusunda karar aldığı öğrenilirken, Demir ile prensip anlaşmasına varıldı.

DEMİR'İN TRANSFER LİSTESİ HAZIR

Teknik Direktör Şenol Demir ile kongre sonrasında resmi imzanın atılması beklenirken, Demir'in sezon bitmeden önce hazırlamış olduğu iç ve dış transfer listesini yönetime sunduğu öğrenildi. Sözleşmesi biten 15 futbolcudan Demir'in tekrar takımda görmek istediği futbolcularla masaya oturulacak, sözleşmesi devam eden futbolcularla da bir görüşme yapılacak. Daha sonra ise dış transferde gündemde olan futbolcularla tek tek görüşülerek anlaşma zemini aranacak.

"HEDEFSİZ OLAMAYIZ"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner geçtiğimiz günlerde "Geçtiğimiz sezon hedefimiz kümede kalmaktı, play-off'u kaçırdı. Yeni sezonda hedefimiz kümede kalmak diyemeyiz. Artık hedefe oynayan bir takım kuracağız" demişti. Bu hedef doğrultusunda transfer komitesi kongre sonrasında iç ve dış transfere şampiyonluk parolasıyla başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi