Rotary Kulübü 2430. Bölge Quvernörü Hasan Akduman, Rotary Kulübü Zonguldak Başkanı Meltem Gürbüz, Rotary Kulübü 2430. Bölge Quvernörü Yardımcısı Naci Orhan ve üyeleri Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir´i makamında ziyaret etti. Rotary Kulübü 2430. Quvernörü Hasan Akduman, &[#]8220;Zonguldak Rotary Kulübü çok aktif bir kulübümüz. Bizde görevler 1 yıldır. Bu dönem içerisinde de sizleri ziyaret etmek istedik. Topluma hizmet vermek için bir araya gelmiş meslek kuruluşlarıyız. Amacımız topluma, insanlığa hizmet etmek. Gençlerimizi geleceğe yetiştiren öğretmenlerimize seminerler veriyoruz. Eğitim ve okuma konusunda projelerimiz var. Toplumumuza meslek edindirmekte çok önemli projelerimizin arasında yer alıyor&[#]8221; dedi.
Rotary Kulübü Zonguldak Başkanı Meltem Gürbüz de, &[#]8220;Hizmete yönelik çalışmalarımız devam ediyor ve edecektir. Sayın Valim her zaman yanımızda oldunuz ve bundan sonra da her zaman yanımız da olmanızı istiyoruz&[#]8221; dedi.
Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Rotary Kulübü en önemli sivil toplum kuruluşudur. En güzel faaliyet gösteren kulüplerden biridir. Rotary Kulübüne çok fazla katılımlar oluyor. Sizlerin projelerinizde yardımlaşma ve dayanışma hat safhalarda. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi