Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ile Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Mehmet Azman'ı ziyaret etti. Kongre sürecini değerlendiren ve Azman'a başarılar dileyen Cevdet Civelek, "Mehmet Azman'ın her zaman yanındayız, beraberiz. Çok güzel bir kongre geçti. Kendisine hayırlı ve uğurlu olsun. Görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde Zonguldak için güzel şeylerin olacağını belirten Kemal Çam, "Alaplı'da esnaf kefalet kooperatifinde üyelerimiz beni seçtiler, 32. bölgenin seçiminde Mehmet Azman Başkanımız 4 yılığın göreve seçildi. Kongre çok güzel ve hoş bir ortamda geçti. Sağ olsun bizi de denetim kuruluna seçtiler. Birlik beraberlik olduktan sora Zonguldak için güzel şeyler olacaktır. 32. Bölge Zonguldak, Bartın ve Karabük olmak üzere 3 ili kapsıyor. Esnafa daha faydalı olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Civelek ve Çam'a teşekkür eden Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Mehmet Azman, "Cevdet başkanımla Ereğli'de beraber çalışmıştık. Buraya gelmesinde dolayı mutlu olduk. Ereğli'deki çalışmalarından dolayı kutluyorum. Alaplı'daki Kemal Çam kardeşimizde birliğimizde denetim kurunla seçildi. Kendisine başarılar dilerim. Hep beraber Zonguldak'ımızın, Bartın ve Karabük'ün daha iyi yerlere geleceğine inancımızla görevimize devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi