Bartın Belediyesi&8217;nce yılbaşı öncesi geleneksel olarak yapılan &8220;El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı&8221;nın 24-28 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.


Belediye Sosyal Tesisleri&8217;nde yapılacak olan fuara katılacak olanların 18 Aralık tarihine kadar Belediye Basın Yayın ve Halka İlişkiler Servisi&8217;ne kayıt yaptırmaları gerektiği belirtildi.


Belediye Başkanı Cemal Akın &8220;Belediyemizce ilk kez 1999 yılında gerçekleştirilen ve o yıldan bu yana her yıl yapılan El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarımızı bu yıl da yılbaşı öncesi açacağız&8221; dedi.



Aile ekonomisine katkı



Başkan Akın &8220;Ev hanımlarının evlerinde ürettiklerinin satılarak aile ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla başlatılan fuara, bu yıl çevre il ve ilçelerimizden de katılım için müracaatlar oluyor. Fuarda ilk amacımız ev hanımlarımızı desteklemek. Dolayısıyla ev hanımlarımıza tahsis edilecek yerlerden herhangi bir ücret alınmayacak. Hediyelik eşya ticareti yapan katılımcılara da cüz-i miktarda fiyatlarla yer tahsisi yapılacak. Kayıtları başlayan fuar için daha şimdiden ilgi gösterildiği görülüyor. Bartın&8217;da yaşayan vatandaşlarımızın da yılbaşı öncesinde hediyelerini bu fuardan alarak ev hanımlarımıza katkı sağlamalarını bekliyoruz&8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi