Zonguldak'ta U-19 ligi şampiyonu olarak Bolu'da gerçekleştirilen U-19 Türkiye Şampiyonası grup birinciliği müsabakalarına katılan Kozlu Belediyespor, 6 takımın bulunduğu grupta ilk maçını farklı kazandı. Çankırı Belediye Gençlikspor ile bugün 15.00'da Bolu'da karşılaşan Kozlu Belediyespor rakibini Kutay 4 ve Oğuhan'ın 2 attığı gollerle 6-0 gibi farklı skorla yenerek Cumartesi günü yarı final oynama hakkı kazandı. 90 dakika boyunca rakibi karşısında ezici futbol oynayan Kozlu Belediyespor şampiyonluk hedefliyor.

PAZAR GÜNÜ HACETTEPE İLE FİNAL OYNAYABİLİR
Kozlu Belediyespor farklı 6-0'lık Çankırı Belediye Gençlik maçının ardından Pazar günü büyük ihtimalle finale çıkacak. Bartın Kemerspor ile karşılaşan ve sahadan 6-0 galip ayrılan Hacettepespor ile final oynaması beklenen Kozlu Belediyespor'da hedef şampiyonluk.

EREĞLİ BELEDİYE 4-4 BERABE KALDI

Bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise Düzce'de grup şampiyonluğu hedefliyor. Ereğli Belediyespor bugün oynadığı Derince Birlik maçından 4-4'lük beraberlikle ayrıldı. Eflatun Beyazlı ekip yarın 17.00'da Bursa İhsaniyespor ile karşılaşacak.

Editör: Pusula Gazetesi