AK Partili yöneticiler, engelli 2 kardeşi ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı Yıldız Dervişoğlu ve AK Parti İl Halkla İlişkiler Başkanı Batuhan Uludüz, Kozlu&[#]8217;nun Çığırkan Köyünde fiziksel engelli 2 kardeşi ziyaret etti.
Fiziksel engelli 2 kardeş Emrah Dağkıran(12) ve Erhan Dağkıran (11)&[#]8217;dan durumları hakkında bilgi alan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, &[#]8220;Bugün Dünya Engelliler Günü olmasından dolayı Kozlu&[#]8217;nun Çığırkan Köyünde 2 engelli çocuğumuzu ziyarete geldik. Onların problemlerini, sıkıntılarını yakından takip edip çözüm noktasında onlara destek olmak için ziyarette bulunduk. Bildiğiniz gibi AK Parti engelli arkadaşlarımıza eğitime katkı vermek amacıyla bir çok çalışmada bulunmuştur. Aileye bakım ücreti olarak yapmış olduğu maddi destekle sıkıntıda olanlara yardımcı olmuştur. Toplum olarak da bu insanlarımızın sıkıntılarına herkesin duyarlı olması gerekir. Bizler de engellilerimiz için elimizden geleni yapmaya hazırız&[#]8221; dedi.
Baba Sabahattin Dağkıran, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Çocukların fiziksel engelli olduklarını ve yürüyemediklerini söyledi. Çocukların Zonguldak Özel Ekşioğlu Rehabilitasyon Merkezine gittiklerini, orada eğitim gördüklerini ifade eden baba Sabahattin Dağkıran çocuklarının akülü araba istediklerini söyledi.
Anne Fatma Dağkıran ise çocuklarının dışarıda gezmek istediklerini fakat çocuklarının fiziksel engelli oldukları için sırtına alıp gezdirdiğini ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi