3 yıl içinde Zonguldakspor'dan sonra Güzelorduspor'u da 3. Lige çıkartan Teknik Direktör Cahit Terzi bir gurur daha yaşadı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Arsinspor'u 2-1 yenerek şampiyon olan Güzelorduspor'da Zonguldaklı Teknik adam Cahit Terzi ve Zonguldaklı futbolcular adeta tarih yazdı. Yıllar önce de Kilimli Belediyespor'u 3. Ligden 2. Lige çıkartmıştı. Güzelorduspor'u dün akşam şampiyon yapan Terzi Zonguldak ve Ordu için güzel ve anlamlı paylaşımlarda bulundu.

İŞTE CAHİT TERZİ'NİN ANLAMLI SÖZLERİ

"Madencilik onurunu, ekmek parasını kazandığım Kilimlispor'u 2. lige çıkarmanın onurunu yaşadım. Sonra doğduğum şehri Zonguldak spor'u 3. lige çıkarmanın gururunu yaşadım. Bugün ise anamın babamın doğduğu şehri Güzelordu'yu 3. lige çıkarmanın onurunu yaşadım. Emeği geçen herkese, özellikle Enver bey, Oktay bey, Ayhan beye ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Teknik ekibi ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Bizi yalnız bırakmayan Ordulu ve Zonguldaklı taraftarlarımızın 90 dakika susmadan yaptıkları destekte muhteşemdi. Onlara çok teşekkür ediyorum . Profesyonel takımımız Ordu halkına armağan olsun"

FATİH DENİZ DE ZONGULDAKLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldakspor forması giydikten sonra çeşitmi kulüplerde futbol oynayan ve Güzelorduspor'un gol makinası haline gelen Fatih Deniz, Ultras Elmas grubu liderlerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Fatih Deniz "Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan bütün sevenlerimize teşekkür ediyorum. Zonguldak'tan bizi desteklemeye gelen Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balcı, Kıvanç Gözsüz ve adını sayamadığım bütün dostlara ve bizi destekleyen Ordu halkına, futbolcu arkadaşlarıma, yönetimimize, hocalarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Herkesin ayağına yüreğine sağlık. Şampiyonluk bize çok yakıştı. Herkesten Allah razı olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi