Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak'ta katıldığı Toplu Açılış Töreni programı nedeniyle bir gün ara verdiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ilişkin destek turlarına, Bağlık Mahallesi ile devam etti.
Kdz. Ereğli halkına ve mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak programına katılımları için teşekkür eden Başkan Hüseyin Uysal, Zonguldak'ta güzel bir Kdz. Ereğli fotoğrafı ortaya konulduğunu söyledi.
Evet'in Türkiye'ye huzur, barış, kardeşlik getireceğini söyleyen Uysal, "Koalisyon dönemlerinde ülkemizde ilerleme olmadı kaos yaşandı, darbeler oldu. Güçlü bir hükümet için, koalisyonlardan kurtulmak için, Evet dememiz lazım. Vereceğimiz her Evet oyu, gelişmekte olan Türkiye'yi istikrarlı bir şekilde ileriye taşıyacaktır" şeklinde konuştu.
Uysal sözlerini , "Yeniden diriliş, yeniden şahlanış için 16 Nisan'da bir kez daha ayağa kalkıp, ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlere, Türkiye'de kaos isteyenlere karşı birleşerek, güçlü bir Türkiye için Evet'te birleşelim" diyerek noktaladı.
Başkan Uysal'ın Hatip Sokak'taki destek turuna, belediye başkan yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi