DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 2014 yılında en iyi rekreasyon uygulaması alanı seçilen Çivi Deresi ödülü hak ettiğini kanıtladı.
Akçakoca Belediyesi, daha yaşanabilir bir şehir için çalışmalarına devam ediyor. Şehrin tam ortasından geçerek Akçakoca'yı iki yakaya ayıran Çivi deresi, geceleri ışık ışıl hale getirildi. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici başkanlığındaki Akçakoca Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla şehrin daha yaşanabilir bir tatil beldesi olması için gece gündüz yoğun bir mesai harcıyor.
Başkan Yemenici, "Merkez Cami yanından geçerek Karadeniz ile buluşan Çivi deresini geceleri ışık ışıl hale getirdi. Orta köprüden başlayarak denize kadar ulaşan bölgeyi ışıklandırarak masalsı bir görüntüye kavuşturan Yemenici, bizi izlemeye devam edin, aynı titiz çalışmayı Merkez cami çevresinde de yapacağız. Akçakocalıların olduğu kadar, şehri ziyaret eden misafirlerin akşam saatlerinde ortaya çıkan renkli görüntüleri büyük bir ilgiyle izleyerek fotoğraflıyor. Derenin ne kadar güzel ışıklandırıldığını görenler kendilerini bambaşka masalımsı bir yerde hissediyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi