Zonguldak´ta iddiaya göre hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında biri bebek 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan Murat K. idaresindeki 19 AF 667 plakalı araç, Zonguldak Çevre Yolu´nda iddiaya göre önünde seyir eden Mesut Ertürk idaresindeki 67 EF 334 plakalı aracı sollarken karşı yönden gelen sebze yüklü Şerafettin Arslan idaresindeki 67 AN 037 plakalı araca çarptı. Kazada sürücü Şerafettin Arslan ve araç içinde sıkışan eşi Hatice Arslan yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Hatice Arslan,
sedyeyle ambulansa taşıdı.
Olay yerinden yaklaşık 20 metre ileride bulunan diğer aracın sürücüsü Mesut Ertürk de, kazada 7 aylık oğlu Erdem ve 3 yaşındaki oğlu Furkan Ertürk´ün hafif şekilde yaralandığını belirterek ambulans istedi. Polis, annesinin kucağında yüzünden yaralanan bebek ve ağabeyinin durumunu sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada yaralanan araç sürücüleri Murat K. ve Şerafettin Arslan ile Hatice Arslan, 7 aylık Erdem ve 3 yaşındaki Furkan Ertürk, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazada yaralanan Şerafettin Arslan ve eşi Hatice Arslan´ın yarın kurulacak halk pazarında satmak için köylerinden sebze getirdikleri öğrenildi. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve Zonguldak Belediyesi itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.
Editör: Pusula Gazetesi