Zonguldaklı 3 yıllık Uzman Çavuş Serdar Çetin, El Bab'ta devam eden operasyonlar sırasında DEAŞ'lı teröristlerin attığı havan mermisiyle yaralandı. Uzman Çavuş Serdar Çetin, ilk olarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı, ardından Ankara'ya sevk edilerek tedavisine devam ediliyor. Serdar Çetin, sosyal paylaşım sitesinde 'Her şeyin bir intikamı vardır elbet. Gecenizi aydınlatmak boynumun borcudur. Allah var gam yok' notu ile dikkat çekti.

ZONGULDASPOR VE FENERBAHÇE FANATİĞİ

Zonguldak'ın Devrek İlçe'sinde dünyaya gelen Serdar Çetin'in ailesi son olarak Bursa'ya taşınmış ve yaşamlarına orada devam ediyor. Zonguldakspor ve Fenerbahçe fanatiği olan 26 yaşındaki Zongudaklı Uzman Çavuş Serdar Çetin'e Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila büyük bir jest yaptı. Öztürk Zonguldakspor formasını tüm kırmızı-lacivertli futbolculara imzalatarak Serdar Çetin'e gönderirken, Papila da Fenerbahçeli futbolculara imzalattırdığı Fenerbahçe formasını Çetin'i Ankara'da hastanede ziyaret ederek teslim etti.

HAYALİM GERÇEK OLDU

El-Bab gazisi Uzman Çavuş Serdar Çetin fanatik taraftarı olduğu Zonguldakspor ve Fenerçehçeli futbolcuların imzaladığı formaları kendisine hediye eden Öztürk ve Papila'ya teşekkür ederken, hayalinin de gerçek olduğunu söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi