Yığılca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite eğitimini ve kampüs yaşamını yakından görmek amacıyla Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesini ziyaret etti.
Yığılca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine, Edebiyat Öğretmeni Mükremin Doğan, İngilizce Öğretmeni Merve İlmaz ve Matematik Öğretmeni Nurgül Yılmaz rehberlik etti. Misafir öğrenci grubu ilk olarak Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette Eğitim Fakültesi bölümleri tanıtılarak yükseköğretimle ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Konuk öğrencilerin bir sonraki durağı Teknoloji Fakültesi oldu. Fakülte bünyesindeki laboratuvarları inceleyen öğrenciler, mühendislik bilimi ve eğitimi hakkında bilgi sahibi oldular.
Teknoloji Fakültesi ziyaretinin ardından Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde yer alan Merkezi Derslikleri ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nı gezen öğrenciler, kampüs yaşamını yerinde görme fırsatı elde etti.
Misafir öğrencilerin son durağı, Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi oldu. Kapalı Spor Salonu ve yüzme havuzunu ziyaret eden öğrenciler, Düzce Üniversitesi'ndeki modern spor tesislerini gezerek ziyaret programlarını tamamladı.

Editör: Pusula Gazetesi