Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesinin kuruluşunun 11'inci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Türkiye'nin en başarılı üniversitesi unvanına sahip olan Düzce Üniversitesi gurur kaynağımızdır" dedi.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce Üniversitesi kuruluş yıl dönümü için yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: "Düzce bir üniversite şehridir. 2006 yılında kurulan Düzce Üniversitesi, kısa süre içinde Türkiye'de üniversiteler arasında birinci sıraya yükselmiştir. Bugün 13 fakülte, 3 enstitü, 12 Meslek Yüksekokulunda yaklaşık 30 bin öğrenci öğrenim görmektedir. Bir şehirdeki üniversite, şehirler arası kültür alış verişinde en önemli etkendir. Öğrencilerimiz sayesinde Düzce de Türkiye'de tanınmakta ve bilinmektedir. Bu da eğitimden turizme kadar Düzce'ye büyük katkı sağlamaktadır."
Başkan Mehmet Keleş Düzce Üniversitesinde okuyan tüm öğrencilerin belediye hizmetlerinde yararlandıklarına dikkat çekerek bu konuda da şöyle dedi:" Üniversitelerimizin en temel ihtiyaçlarının başında ulaşım gelmektedir. Düzce Belediyesi olarak merkez ve üniversite arasında özel hat oluşturduk. Güzergahlarımızı hem artırdık, hem de yeniledik. Birçok projemizi üniversite ile ortak gerçekleştiriyoruz. Birçok tesisimizden öğrencilerimiz indirimli olarak yararlanmaktadır. Belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim."

Editör: Pusula Gazetesi