Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde 26 yaşındaki Emin Keskin, 5 kişinin saldırması sonucu bir gözünü kaybetti. Polis tarafından gözaltına alınan 5 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen 7 Mart'ta sahildeki kafenin önünde meydana geldi. Kafenin önünde bir arkadaşıyla oturan Emin Keskin, iddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan bir grubun saldırısına uğradı. Muşta ile sağ gözüne vurulan Emin Keskin, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Emin Keskin'in, aldığı darbe ile sağ gözünün görme yetisini kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan H.T., A.G., A.F., A.T. ve A.G., poliste susma haklarını kullanırken, sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hastanede tedavisi devam eden Emin Keskin, arkadaşıyla sohbet ederken 5 kişinin yanına yaklaştığını söyleyerek, "İçlerinden bir tanesi 'Emin kardeşim ne haber?' dedi. Ben de, 'İyi kardeşim' dedim. Sonra aralarından birisi 'O ne biçim iyi kardeşim demek' diyerek saldırdı. Diğerleri de saldırdı. Gözüme sert bir cisimle vurdular. Şu anda sağ gözümü kaybettim. Bu kişilerden şikayetçiyim" dedi.

KAVGA ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Kavga anı ise kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. Arkadaşlarıyla sigara içen Emin Keskin, yanlarına gelen bir grupla konuşuyor. Ardından saldırdıkları Keskin'i vurarak yere düşürküleri görülen grup daha sonra olay yerinden ayrılıyor.

Editör: Pusula Gazetesi