Zonguldak'ta alt yapıya önem veren ve yetiştirdiği futbolcuları Zonguldak ve Türk futboluna kazandıran Kozlu Taşkömürspor Antrenör Abdulkadir Kalyoncu nezaretinde yeni yıldızlar yetiştirmeye devam ediyor.

Galatasaray Kulübü tarafından İstanbul'a davet edilen Kozlu Taşkömürüspor futbol takımı Antrenörleri Abdulkadir Kalyoncu nezaretinde iki gün Cumartesi ve Pazar'ı İstanbul'da geçirdi. Galatarasay ile 2004, 2006 ve 2008 yaş kategorilerinde özel karşılaşma oynayan Kozlu Taşkömürüsporlu futbolcular büyük bir tecrübe kazandı. Heyecanlı oldukları gözlenen Kozlu Taşkömürüsporlu futbolcular oynadıkları üç maçı da kaybetmelerine rağmen sahada oynadıkları futbolla umut verdiler.

MUSTAFA MUTLU ÇOK BEĞENİLDİ

Kozlu Taşkömürüspor futbol takımında yeralan Mustafa Mutlu oynadığı futbolla Galatarasay alt yapı Antrenörlerini adeta mest etti. Mustafa Mutlu Galatasaray tarafından bundan sonraki süreçte takibe alınacağı öğrenildi.

SEMİH KAYA İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
Kozlu Taşkömürüsporlu futbolcular Galatasaray Spor Tesislerinde Sarı-kırmızılı ekibin başarılı futbolcusu Semih Kaya ile de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

GÜNGÖREN BELEDİYESPOR'U 3 MAÇTA YENDİLER

Cumartesi günü Galataray ile oynadıktan sonra Pazar günü de Güngören belediyespor ile 3 hazırlık maçı oynayan Kozlu Taşkömürüspor, oynadığı üç maçı da kazandı.

Editör: Pusula Gazetesi