Karşılaşma, Yunus Emrespor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi...
İkinci yarı başladı...
İlk yarı sona erdi...
GOOOOLLLL: Yunus Emrespor, 22'nci dakika penaltıdan Hasan Altıntaş'ın attığı golle 2-1 öne geçti...
GOOOOLLLL: Yunus Emrespor, 18'inci dakika Ömer Gülek'in attığı golle 1-1'lik beraberliği yakaladı...
GOOOOLLLL: Kozlu Belediyespor, 10'uncu dakika Emre Can Özbay'ın attığı golle 1-0 öne geçti...
Karşılaşma başladı...
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11’inci Grup’taki temsilcimiz Kozlu Belediyespor, bugün Eskişehir deplasmanda Yunus Emrespor ile karşılaşıyor. Açıköğretim Fakültesi sınavları nedeniyle grupta 3 karşılaşma bugün oynanacak.

Hafta için maddi kriz nedeniyle futbolcuların 3 gün idmana çıkmadığı Kozlu Belediyespor’da, Belediye Başkanı Ertan Şahin, futbolcuları garanti verince, yeşil-beyazlı futbolcular idmana çıkmıştı. Son olarak sahasında Çekmeköyspor ile 2-2 berabere kalan Kozlu Belediyespor’da sakatlıkları nedeniyle kaleci Hamit Çevik ve Kaan Demircan’ın oynamaları zor görünüyor.

RAKİP 5 PUANLA SON SIRADA BULUNUYOR

Yunus Emrespor ile Kozlu Belediyespor maçı, saat 14.00’da başlayacak. Zorlu maç öncesinde Kozlu Belediyespor 10 puanla 10’uncu sırada bulunurken, rakip Yunus Emrespor ise 5 puanla son sırada yer alıyor.

GÜRCAN HASOVA DÜDÜK ÇALACAK

Eskişehir Yunus Emrespor ile Kozlu Belediyespor arasında oynanacak maçta, Ankara bölgesi hakemlerinden Gürcan Hasova düdük çalacak. Öğrenci olan Hasova’nın yardımcılıklarını, Ali Çakır ve Yusuf Susuz yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise, Erkan Odabaşı görev alacak.

Editör: Pusula Gazetesi