28'inci Vergi Haftası, tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Her yıl vergiyi gönülle olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanan bu yıl 28'ncisi düzenlenen Vergi haftası etkinlikler kapsamında Gökçebey Malmüdürlüğü Müdürü Vekili Kadir Çelik ve çalışanları, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu Daha sonra Malmüdürü V. Kadir Çelik, Defterdarlık Uzmanı Neriman Kara, Gelir Uzmanı Nazmiye Öztürk ve Milli Emlak Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Cevat Eren' in katıldığı heyet Gökçebey Kaymakamı Gökhan Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Gökçebey Kaymakam Öztürk, tüm çalışanların Vergi Haftasını kutladı. Vergi bilincinin topluma yayılması ve vergi tabanının genişletilmesi gerektiğini ifade eden Öztürk "Oranların düzenlenmesi, ekonomik hayatın kayıt altına alınması ve hepsinden önemlisi verginin tüm toplum olarak sunulmasını beklediğimiz kamu hizmetlerinin daha mükemmel olabilmesinin teminatı olması açısından önemini insanlarımıza çok iyi anlatılması gerekiyor" dedi.

Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün, Vergi Anlaşmalar Uygulama Müdürü Celal Ulaş, Devrek Vergi Dairesi Müdürü Murat Topçu, İdari Mali işler Müdürü Kenan Çetin, Devrek Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Kadir Gedik ve vergi mükellefi esnaflar Malmüdürü Kadir Çelik'i ziyaret ederek ,kurum çalışanlarının tek tek vergi haftasını kutladı.

Malmüdürlüğü'ne vergi mükelleflerinin kutlama ziyaretlerin yanı sıra Gökçebey Malmüdürü Vekili Kadir Çelik, hafta boyunca esnaf ziyaretlerin yanı sıra, özellikle okullara yönelik, bilinçlendirme ve bilgilendirme toplantılarını devam ettireceklerini söyledi.

Toplumsal refahın artırılmasına destek sağlamak üzere yeterli geliri adalet, tarafsızlık, verimlilik ilkeleri çerçevesinde toplamak vergi sisteminin basitleştirilmesi ve mükellefe kaliteli hizmet sunma misyonunu taşıyan Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı Gökçebey Malmüdürlüğü Gelir Birimi çalışanları mükellef memnuniyeti temelinde bir yaklaşımla mükelleflerine en iyi hizmeti verdikleri dikkat çekmektedir. Kutlama kapsamında meslek odaları, Okullar ve mükelleflere vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergi haftası ile bilgilendirme ziyaretleri yapılmaktadır.

Editör: Pusula Gazetesi