10 takımın katıldığı turnuvada Barbaros Kutlutaş Orta Okulu takımında oynayan Kaymakam Keçeli, performansı ile beğeni topluyor.

Tadilatı yapılarak yenilenen Çaycuma Kapalı Spor Salonu'nun hem sıcak hem rahat olması nedeniyle sporseverler maçlara büyük ilgi göstererek tribünleri dolduruyor.

15 Şubat'da başlayan ve 1 Mart'da sona erecek turnuvaya, Gençlik Spor, Mimar Sinan Orta Okulu, Çaycuma Belediyesi, Barbaros Kutlutaş Orta Okulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şen Oto, Karapınar, Saltukova Gazi Ortaokulu, Şehit Astsubay Salim Uçar ilkokulu ve Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi takımları katılıyor.

Şampiyon alacak takımı şimdiden tebrik eden Barbaros Kutlutaş Ortaokulu oyuncularından Kaymakam Serkan Keçeli; "Amacımıza uygun olarak okullarımız ve kurumlarımız bu turnuvalara katıldılar. Turnuva güzel maçlara sahne oluyor. Bizler de hem takip edip hem oynamaya çalışıyoruz. İlçemiz için önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Bu tür turnuvaları devam ettireceğiz. Turnuvanın centilmence geçmesini dostluk ve kaynaşmaya vesile olmasını diliyor, tüm takımlara başarılar diliyorum"diye konuştu.

Her sene turnuvaya ilginin daha da arttığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Erkan Arslan; "Spor salonumuzun tadilatında emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Karayılmaz ile emeği geçen herkese ayrıca spora vermiş olduğu katkılardan dolayı Kaymakamımız Serkan Keçeli'ye teşekkür ediyorum"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi