Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde taksi şoförü Sezai Kıyılıoğlu, yol kenarında tabancayla öldürülmüş bulundu. Cinayet şüphelisi olarak 28 yaşındaki V.E. gözaltına alındı.

Öğle saatlerinde ilçeye bağlı Hacımusa Köyü'nde yol kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler jandarmaya haber verdi. Jandarmanın yaptığı incelemede, tabancayla vurularak öldürülmüş kişinin taksi şoförü Sezai Kıyılıoğlu olduğu belirlendi.

Köyün giriş ve çıkışlarında önlem alan jandarma, kaçmaya çalışan V.E.'yi gözaltına aldı. Kıyılıoğlu'nun cesedi, savcının incelemesinin ardından Gökçebey Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, soruşturma sürdürülüyor.

CESEDİ YAKMAYA ÇALIŞMIŞ

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde taksi şoförü 53 yaşındaki Sezai Kıyılıoğlu'nu öldüren çiftçi 28 yaşındaki Veli E.'nin jandarmadaki sorgusu sürüyor. Sezai Kıyılıoğlu, dün akşam taksisi ile Veli E.'yi de yanına alarak ormanlık alana gitti. İddiaya göre Sezai Kıyılıoğlu ile Veli E. arasında tartışma çıktı. Veli E., tartışma sırasında tabanca ile Sezai Kıyılıoğlu'nun başına bir el ateş etti. Veli E., cesedi dere kenarına sürükleyerek yakmak istedi. Ancak amacına ulaşamadı. Sezai Kıyılıoğlu'nun taksisi ile kaçan Veli E., cesedin bugün bulunması ardından köye gelen jandarmadan kaçarken yakalandı. Veli E., ilk ifadesinde cinayeti alacak verecek meselesi yüzünden işlediğini, ayrıca Kıyılıoğlu'nun eşine tacizde bulunduğunu da iddia etti. Soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi