Devrek Öğretmen Evinde düzenlenen yemeğe Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Ak Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vacit Durdubaş, Nazmi Öksüz, Şahin Aldıbaş , Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Osman Çekirdekçi ve köy muhtarları katıldı.
İl Genel Meclis Üyeleri tarafından düzenlenen tanışma ve dayanışma yemeğinde hem yeni seçilen muhtarlarla tanışma hem de köy muhtarlarının köylerinde yapılacak ve eksik kalan işlerin bir dosya halinde yetkililere sunularak tamamlanması ele alındı.
Tertiplenen yemekte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, &[#]8221;2009 yılı içerisinde yapılan seçimlerden buyana gerek eski gerekse yeni seçilen muhtarlarımızla bir araya gelememiştik. İl Genel Meclis Üyelerinin ve AK Parti İl ve İlçe yetkililerinin gayretleri ile bir araya toplanmış bulunuyoruz. Amacımız gerek eski gerekse yeni seçilen köy muhtarlarımızın sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara çözüm üretmek için Belediye Başkanlarımız ve il yöneticileri ile bir araya toplandık. Bizler teşkilat olarak hiçbir şekilde ayırım yapmaksızın köyünüzde yarım kalmış ve yapılacak olan işlerinizi bizlere bir dosya halinde sunmanız ve sunduğunuz dosyanın da takipçisi olmanızı istiyoruz. Bizler sizlerin dün olduğu gibi bunda sonra da daima yanınızda olmaya devam edeceğiz&[#]8221; dedi.
Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ise, muhtarlığın zor bir iş olduğunu ifade ederek, &[#]8221;Bizler seçimle gelen insanlarız. Bizlerin arkasında partiler vardır. Ancak muhtarların arkasında parti yoktur. Kendi imkanları ile köyün sorunlarının üstesinden gelmeye çalışırlar onun için bizler burada sizlere her anlamda yardımcı olmak ve özellikle yeni seçilen muhtarlarımızla tanışmak için bir araya geldik&[#]8221; dedi.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar da, &[#]8220;AK Parti olarak muhtarlarımızın daima yanındayız. Başbakanımızın da dediği gibi yolu, suyu ve alt yapısı olmayan köy kalmayacaktır. Bundan dolayıdır ki bizler Zonguldak teşkilatı olarak hiçbir şekilde ayırım yapmadan bütün köy ve mahalle muhtarlarımıza destek vermeye devam edeceğiz&[#]8221; diye konuştu.
Toplantının sonunda muhtarlar köylerinin sorunlarını bir dosya halinde ilgililere teslim etti.
Editör: Pusula Gazetesi