Alaplı Belediyesi tarafından yapılan Sünnet Şöleni´ne katkı verenlere plaket verildi.
Zonguldak´ın Alaplı ilçesi Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi´nce 15.08.2009 ve 16.08.2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni´ne maddi ve manevi olarak katkı verenlere plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Dekar Madencilik adına Mustafa Dedekargınoğlu, Birlik Makine Sanayi adına Muammer Semerci ve Ulukaya Ticaret adına Hikmet Ulukaya ve Tufan Ulukaya´yı işyerlerindeki ofislerinde ziyaret ederek, 15-16 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni´ne maddi ve manevi katkılarından dolayı plaket verdi. Başkan Çimenoğlu, plaket takdimlerinde yaptığı konuşmada, belediyelerin bu tür toplum yararına organizasyonları hayırsever işadamı, esnaf ve vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirebildiğine dikkat çekerek, &[#]8220;Gerek belediyemizce, gerekse diğer kurum ve kuruluşlarca toplum yararına düzenlenen organizasyonlara her zaman maddi ve manevi olarak desteklerini esirgemeyen sizlere ve şirketinize, Alaplı halkı ve Alaplı Belediyesi adına, katkılarınızın anısına bu plaketleri takdim ederken, sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyor, desteklerinizin devamını diliyorum&[#]8221; dedi.
Organizasyona katkılarından dolayı plaket takdim edilen işadamları da, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve toplum yararına düzenlenen bu tür organizasyonlara katkıda bulunmayı; kendilerinin de kurumsal sosyal sorumluluk anlayışlarının bir gereği olarak gördüklerini ifade ederek, teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu´nun, Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni´ne katkı verenlere plaket ve teşekkür belgesi takdimine devam edeceği belirtildi.
Editör: Pusula Gazetesi