BBP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı kahvaltı düzenleyerek yeni yönetimini tanıttı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek yeni yönetimini tanıttı. Toplantıya, BBP Zonguldak İl Başkanı Varol Köse, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu, Ereğli´nin ekonomik krizden çok etkilendiğini belirtti. Terminal, adliye, Devlet Hastanesi´nin bir an önce projelenip hayata geçmesini söyleyen Halıcıoğlu, &[#]8220;İlçemiz ekonomik krizden başka yerlere göre yüzde 50 daha ağır şartlarda yakalandı. ERDEMİR işçisi yüzde 35 ücret düşüklüğüne maruz kaldı. İnşallah en kısa zamanda eski ücretlerine, kazanılmış haklarına kavuşurlar. Tersanelerdeki işçilerimizin birçoğu sipariş alamadığı için işinden oldu. Birçoğu da 5-6 ay maaş alamadığı için işlerini bırakmak zorunda kaldılar. İşsizlik üniversite oranı yüzde 14 olan ilçemizi fazlasıyla etkiledi. Caddelerde eskiden boş dükkan bulamazken, bu gün kiralık v satılık levhalarıyla dolu. Birçok bölge müdürlükleri ya kapatıldı ya da başka yerlere taşındı. Kazanımlarımız bir bir elimizden gidiyor. Demir yolu projesine katkısı olanlara teşekkür ediyoruz. Deniz yolu taşımacılığı ile karayollarının yükünün hafifleyeceğini çevre yolunun faaliyete geçmesiyle ölüm yolu dediğimiz Kepez yolunun rahatlayacağını belirtmek istiyorum. İlçemizin acil ihtiyacı olan Devlet Hastanesi yer bulunamadığı için bu seneki ödeneklerinden mahrum kalmıştır. Bu Ereğli´mizin önemli bir eksiğidir. Aynı yıl müracaat yapan Devrek Devlet Hastanesi bu yılki ödeneklerini almıştır. Terminal, adliye, Devlet Hastanesi´nin bir an önce projelenip ödeneklerinin çıkması için kimin çabası ve gayreti olursa BBP olarak desteğimizin sonsuzluğumuzu ve taktirimizi bildirmek istiyorum&[#]8221; dedi.
BBP Zonguldak İl Başkanı Varol Köse, Zonguldak´ın tamamen köhneleştiğini ve kasaba haline geldiğini söyleyerek, &[#]8220;Deniziyle, ormanıyla, madenleriyle, demir çelik fabrikasıyla Zonguldak Türkiye´ye yön veren bir şehir olmalıydı. Bugün baktığımız da Zonguldak tamamen köhneleşmiş, kasaba haline gelmiştir. Bunda da en büyük etken siyasilerdir. Zonguldak´ın tarihine baktığımız zaman geçmişten bu güne kadar Zonguldak´ta siyaset yapan insanların bir sağda bir solda farklı farklı partilerde görev alarak sadece kendi adlarını kullanarak okul açmaktan başka bir iş yapmadılar. Dolayısıyla Zonguldak adına siyaset yapanlar ve milletvekili olanlar yoldan çıkmıştır. Çok şükür ki, Büyük Birlik Partisi camiası yoldan çıkmayanların bir saniye sonrasına hakim olamadığımız şu dünya da fırıldak olmayanların partisidir&[#]8221; dedi.
Yapılan yönetim kurulu toplantısında Turabi Çelik Başkan Yardımcılığına, Hakan Erdal Sekreterliğe, Serkan Günaydın Muhasipliğe seçildi.
Editör: Pusula Gazetesi