Zonguldak´ta dün akşam çuval içerisinde cesedi bulunan dört çocuk annesi Yeter T.´nin kayıp olan uzuvları aradan 24 saat geçmesine rağmen hâla bulunamadı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri bu sabah saatlerinden itibaren kayıp uzuvları aramaya başladı. Ekiplere Yeter T.´nin yakınları da yardım ederek çalışmaları sürdürdü.

ŞAŞIRTAN OTOPSİ SONUCU
Atatürk Devlet Hastanesi´ne tabutla cenazesi getirilen Yeter T.´nin vücudunun üç parçaya bölündüğü öğrenildi. Vahşice öldürülen Yeter T.´nin vücudunun baltayla kesilmiş olabileceği öne sürüldü. Evde kan izi olduğu tahmin edilen kıyafet ve örtüler toplanarak olay yeri inceleme ekipleri tarafından alındı.
Öldürülen Yeter T.´nin ağabeyi Ali Çokan, vahşet olarak nitelendirdiği olayla ilgili, "Adamın adını anmak istemiyorum. Böyle şey olmaz. ´Kayıp´ dediler. İnsanlık dışı bir şey. Hayvan keser gibi insan kesilmez. Hayvanı keserken bile zorlanıyorsunuz. Bir hafta önce ´sorunu var mı?´ diye sordum. Bir şey söylemedi" dedi.
Yeğenlerini babaları Cihangir T.´ye vermeyeceklerini söyleyen Ali Çokan, kardeşinin cenazesini de karşı tarafa vermeyeceklerini belirtti. Bazı kayıp uzuvları aramaya çalıştıklarını belirten Ali Çokan, şöyle konuştu: "Yeğenlerimiz tutup o adama verilemez. Ona teslim edilemez. Bugün bunu yapan yarın çocuklara da yapar. İşlemler bitmeyince alamıyoruz. Sağlıkta sahip çıkmayan ölüsüne de çıkmaz. Cenazeyi vermeyeceğiz. Bazı kayıp uzuvlarını bulmaya çalışıyoruz."
Öldürülen Yeter T.´nin kardeşi Baki Çokan ise "Bu olay akılsız harcamalarından kaynaklanıyor. Çok arkadaşımız aynı yerde çalışıyor. Herkes evini arabasını almış." dedi.
Editör: Pusula Gazetesi