Zonguldak´ta eşi tarafından öldürüldüğü ileri sürülen kadının 10 yıl önce 1999 yılında görücü usulüyle evlendiği öğrenildi. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgunda otopsisi yapılan kadının vücudunun birçok yerinin kesilmiş olduğu belirlendi.
Zonguldak´ta başı gövdesinden ayrılmış halde cesedi bulunan Yeter T.´nin otopsinin ardından başının vücuduna dikileceği belirtilirken, kayıp olan kol ve bacaklarının ise aranmasına devam ediliyor. Hastane önünde bekleyen ve karısını öldürdüğü ileri sürülen Cihangir T.´nin dayısı Kamil T. ve maktule Yeter T.´nin dayısı Nadir Çokan ile bazı akrabalarının bu vahşetten dolayı üzgün oldukları gözlendi. Cumhuriyet Savcısı, teşhis için Yeter T.´nin parçalanmış vücudunu dayısı Nadir Çokan´a gösterdi. Yeğenini
teşhis eden Nadir Çokan, şoka girerek bir süre kendini toparlayamadı.
Bu arada, cinayetin ardından çiftin çocukları 10 yaşındaki N.S.T. ile 8 yaşındaki İ.T., Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğü´ne götürüldü. N.S.T. ile İ.T.´nin yanı sıra diğer kardeşleri 2 yaşındaki B.T ve 6 aylık Ş.T., annelerinin yakınlarına teslim edildikten sonra Çaycuma ilçesine bağlı Yakademirciler köyüne götürülecek.
Olayın zanlısı olduğu iddia edilen Cihangir T.´nin dayısı Kamil T., hastane morgu önünde beklerken yeğeni için, "Yeğenim demeye utanıyorum. Böyle vahşeti nasıl işler" diyerek tepki gösterdi.
Kamil T., babası Sebahattin T.´nin oğlu Cihangir´in kredi kartı ve tefecilere olan borcu dolayısıyla yaklaşık 50 bin TL, kendisinin ise 5 bin TL tutarında ödeme yaptığını dile getirdi.
Yeter T.´nin çocukları için Cihangir´e katlandığını ifade eden Kamil T., "Cihangir zaman zaman alkol alır, eve gitmeyip arkadaşında kalırdı. Bu nedenle de sık sık eşiyle tartıştığını duyuyorduk" dedi.
Öte yandan öldürülen Yeter T.´nin başının olay yerinde bulunduğu öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi