Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, TTK Genel Müdürlüğü&[#]8217;ne atanacak isim konusunda acele edilmemesini istedi.
Hamdi Uçar, bazı kurum müdürlükleri gibi TTK Genel Müdürlüğü&[#]8217;nün de şuan vekaleten yürütüldüğünü ve atanacak genel müdür konusunda acele edilmemesini istedi. Sadece TTK Genel Müdürlüğü&[#]8217;nün atanmasına endeksli düşünce yapısının doğru olmadığını anlatan Uçar, yeni genel müdürün kurumu ayağa kaldırabilecek bir isim olacağını da kaydetti. Uçar, &[#]8220;Çok acele etmeyin. Bazı kurumlar gibi TTK&[#]8217;da vekaleten zaten yürütülüyor. Sadece TTK&[#]8217;ya endeksli düşünce yapısı doğru değildir. Kurumu ayağa kaldırabilecek isimler üzerinde çalışılıyor. Sabırlı olun. Gelecek olan isim kurumun geleceği adına, kurumu ayağa kaldırabilecek isim olacaktır&[#]8221; dedi.
Daha önce alt kadroların da yenilenmesi için eski Genel Müdür Rıfat Dağdelen&[#]8217;e öneri de bulunduklarını fakat Dağdelen&[#]8217;in öneriye sıcak bakmadığını hatırlatan Uçar, yeni genel müdüre de aynı öneriyi getireceklerini ifade etti. Uçar, &[#]8220;Daha önce Rıfat Dağdelen&[#]8217;e alt kadroların yenilenmesi gerektiği yönündeki düşüncelerimizi ve önerimizi ilettik. Kendisi böyle bir çalışmaya gerek olmadığını, kendisinin alt kadroları da çalıştırabileceğini belirtmiş, &[#]8216;at sahibine göre kişner&[#]8217; demişti. Bizde bu fikrine ve kararına saygı gösterdik. Yeni görev alacak genel müdüre de kurumun idari yapısı ile ilgili düşünce ve önerilerimizi aktaracağız. Kararı genel müdür verecek. Verilecek kararlara saygılı olacağız&[#]8221; diye konuştu
Editör: Pusula Gazetesi