Tatilin heyecanını ve keyfini Smart Play&[#]8217;in birbirinden eğlenceli yarışmaları, bilgisayar animasyon oyunları, top havuzları, şişme zıpzıpları ve diğer muhteşem oyuncakları ile yaşayan çocuklar, soğuk kış aylarında da eğlenirken gelişmeye SmartPlay oyun merkezlerinde devam ediyor. Çocukları mutlu edecek her şeyin düşünüldüğü, tüm yaştaki çocuklara hitap eden Smart Play oyun merkezlerinde ebeveynler alışverişin tadını çıkarırken, çocuklarını SmartPlay&[#]8217;in çocuk gelişimi uzmanlarına güvenle teslim edebiliyorlar.


Çocukların zihinsel ve bedensel yeteneklerini geliştirmeye yönelik bir ortam hedefleyerek, çocuk gelişimi uzmanlarından oluşan uzman ekibiyle kendi sektöründe lider olan Smart Play, ailelerin ve çocukların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Çocuk gelişiminde oyunun öneminin farkında olan Smart Play Oyun Merkezleri, çocukları eğlendirirken gelecekteki yaşantılarına katkıda bulunacak bakış açıları ve alışkanlıklar kazandırmayı amaçlıyor.


Çocukların kış aylarında güvenli ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirebilmeleri adına hiçbir taviz verilmeyen Smart Play şubeleri;


- İstanbul Beylikdüzü Migros


- Koçtaş Alışveriş Merkezi,Yenibosna


- Cevahir Alışveriş Merkezi


- Metrocity Alışveriş Merkezi


- Ankara AnkaMall


- Ankara Arcadium


- Diyarbakır Mega Center


- Ordu Migros


- İzmit Dolphin Center


- Samsun Migros


- İzmir Park Bornova


- Forum Ankara


- 365 AVM Ankara


- Forum Trabzon


- Forum Bornova


- Korupark AVM Bursa


- NeoPlus AVM Eskişehir

Editör: Pusula Gazetesi