Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, Türk Metal Sendikası´nın başlattığı sosyal tesis binası inşaatında çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Türk Metal Sendikası İnşaat Daire Başkanı Cengiz Demirbaş, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ile binadaki incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, inşaatına 4 yıl önce başlanan tesislerden öncelikle Gülüç ve Ereğli halkının faydalanacağını söyledi.
Tesislerin yapılmasına Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Eski Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası Genel Müdürü Kerim Dervişoğlu ile Türk Metal Sendikası Onursal Başkanı Mustafa Özbek´in büyük katkısı bulunduğunu anlatan Demirbaş, şöyle dedi:
´´Türk Metal Sendikası, ülkenin çeşitli yerlerinde yaptığı sosyal tesislerde kar amacı gütmeyerek, sendika üyesi çalışanlardan alınan aidatların bir şekilde geri dönüşümünü sağlıyor. Bu sayede bölgenin de sosyal etkinliklerine destek oluyor. 7 katlı tesislerde, bin ve 1350 metrekarelik 2 adet çok amaçlı salonun yanı sıra nikah salonu, 250 kişi kapasiteli cep sineması, 250 yatak kapasiteli oda, misafirhane, süper market, restoran, pastane, açık ve kapalı havuz, Türk hamamı ile sendika şube binası yer alıyor. İnşaatı hızla devam eden tesislerin 6 ay içinde hizmete açılmasını planlıyoruz.´´

Editör: Pusula Gazetesi