Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper lig ekiplerinden Devrek Belediyespor devre arası çalışmalarını yoğun bir tempo içinde tamamladı. İkinci yarı öncesinde Antrenör Serkan Bankoğlu'u takımın başına getiren yönetim, ayrıca Bankoğlu'nun raporu doğrultusunda yaptığı transferlerle gücüne güç kattı.

İlk hafta oynaması gereken Zonguldak Belediyespor maçının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin ardından sahasında oynayacağı İhsaniyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte moraller üst düzeyde.

BANKOĞLU DİKKAT ÇEKTİ

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan, ancak terinin son damlasına kadar mücadele eden İhsaniyespor ile karşılaşacak olan Devrek Belediyespor'da antrenör Serkan Bankoğlu futbolcularına bu tür maçların daha zor geçtiğini, konsantrenin bir dakika bile dağılmaması gerektiğini futbolcularına anlattı.

ALAPLI, ÇAYCUMA DEPLASMANINDA KAYBEDERMİ?

Devrek Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu'nun eski takımı Çaycumaspor ile oynayacak olan lider Alaplı Belediyespor'un alacağı sonuç Devrek Belediyespor'u yakından ilgilendiriyor. Liderin Çaycuma'da yenilmesi halinde, Devrek'in de 3 puan alması halinde ligin yeni lideri Devrek Belediyespor olacak.

Editör: Pusula Gazetesi