İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarına başladı. Meclis dün İl Özel İdare Toplantı Salonu´nda Ali Kartal Başkanlığı´nda toplanarak gündem maddeleri arasında yer alan 3 maddeyi görüşerek karara ağladı. Meclisi üyeleri yapılan yoklamanın ardından gündemin ilk maddesinde yer alan Bartın İl Özel İdaresi 2010 mali yılı bütçe tasarısı maddesini karara bağlandı.
Meclis Kâtip Üyesi Mehmet Ali Uğur´un genel talep yazısını okumasının ardından yapılan oylamada gündem maddesi oy birliği ile görüşülmek üzere plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.
Köy yerleşik alan tespiti devam ediyor
İl Genel Meclisi kasım ayı oturumlarında köy yerleşik alanları ve civarı tespiti çalışmalarına devam ediyor.
Toplantıda gündemin 2´nci maddesinde yer alan Amasra İlçesine bağlı Gömü Köyü köy yerleşik alanı ve civarının tespiti konusunu görüşen İl Genel Meclisi konutu görüşülerek gerekli tespitlerin yapılması amacıyla oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale etti. Gündemin 3. maddesinde yer alan 2010 yılı bütçesine acil durum ödeneği konusu ise oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi. Kasım ayında toplamda 13 madde görüşerek karara bağlayacak olan İl Genel Meclisi bugün saat 10,30´da gündem maddelerini görüşmeye devam edecek.
Editör: Pusula Gazetesi