Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig´in dokuzuncu haftasında Ereğli Devlet Hastanesispor ile deplasmanda karşılaşan Zonguldakspor sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Beyçayırı Stadı´nda Murat Çetin´in yönettiği karşılaşmada her iki takım da hücum futbolu ortaya koydu. Oyunun ilk dakikalarından itibaren karşılaşmaya ağırlığını koyan Zonguldakspor, 13. dakikada meydana gelen pozisyonda sağdan gelen ortaya kafasını uzatan Recep ile ilk golünü bularak 0-1 öne geçti. 28. dk.da direkten dönen topa kafası ile vuran Recep kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.
Karşılaşmanın ilk yarısı bu skor ile sona erdi. Ereğli Belediyespor kalesinde 3. golü 57. dk.da Emin´in şutu ile gördü. 78. dk.da Hasan sahneye çıktı ve skoru 4-0 yaptı.
İki takımın da gol aradığı, kimi zaman oldukça sertleşen karşılaşma Zonguldakspor´un 0-4 üstünlüğü ile sona erdi.


Terzi sertlikten şikayetçi
Zonguldakspor Antrenörü Cahit Terzi, yaptığı açıklamada karşılaşmada yaşanan sert pozisyonları değerlendirdi. Amaçlarının futbol oynamak olduğunu ifade eden Terzi "Sonuçta futbol oynuyoruz. Yenebiliyorsan yenersin, yenemiyorsan gücün kadar oyununu oynarsın. 4-0 yenik iken böyle sert oynamanın anlamı var mı? Maçın sertleşmesinde hakemin de rolü oldu."
Terzi, ligin 10. haftasında oynayacakları Kilimli Belediyespor maçının diğer maçlardan bir farkı olmadığını, diğer maçlara nasıl hazırlanıyorlarsa aynı şekilde hazırlanacaklarını belirterek, "Güzel bir maç olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi