1940 yılında yapımı gerçekleştirilen eski ismi ile Şehir Stadı, yeni ismi Karaelmas Kemal Köksal Stadı ömrünü tamamlarken, yıkım tehlikesi yaşanan Kapalı tribün yaklaşık 1,5 yıl önce yıkılmıştı. İhalesi 4 ay önce yapılmasına rağmen inşaat çalışmaları istenilen düzeye gelmeyen Kapalı Tribünde temel atma çalışmaları ise son günlerde hız kazandığı gözlendi.

GELECEK SEZONA YETİŞECEK

Kapalı Tribün ihalesi yapıldığına, inşaatın hızlı bir şekilde başlayacağı ve Zonguldakspor’un maçlarını ikinci yarıda Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacağı açıklanmasına rağmen müteahhit firma bu sözünde duramadı. 15 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı öncesinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda henüz daha temel atılma çalışmaları devam ediyor. İnşaatın tamamlanması ise Ağustos-Eylül ayını bulması bekleniyor. Kırmızı-lacivertli ekip 2017-2018 sezonunda anca Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na kavuşabilecek.

İKİNCİ YARI MAÇLARI DA DEVREK’DE

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın Kapalı Tribün inşaatı nedeniyle ilk yarı maçlarının tamamını Devrek İlçe Stadı’nda oynayan Zonguldakspor, tribünlerin ikinci yarıya yetişmemesi nedeniyle ikinci yarı maçlarını da zorunlu olarak Devrek İlçe Stadı’nda oynamaya devam edecek.

(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Pusula Gazetesi