Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri" anısına düzenlenen "Afiş Tasarım ve Video Sanatı Yarışması"nda Bartın Üniversitesi öğrencileri 2 ödül aldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri" anısına gerçekleştirilen yarışmada Bartın Üniversitesi öğrencileri 2 ödül aldı. Yaklaşık 500 çalışmanın yer aldığı "Genç Sanat: Afiş Tasarım ve Video Sanatı Yarışması"na katılan Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı 2'inci sınıf öğrencilerinden Tuğçe Özdemir başarı ödülü, Selim Enes Sipahi'ye ise mansiyon ödülü verildi.
Rektör Kaplan öğrencileri kutladı
Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, "Genç tasarımcılarımız milli iradeye sahip çıkan, darbecilere karşı dayanışma ruhunu sergileyen ve bağımsızlık inancını ortaya koyan eserler oluşturmuş. 15 Temmuz'da verilen milli mücadelenin ustalıkla aktarıldığı afişler, Kültür ve Turizm Bakanlığımızca da ödüle layık görülmüş. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı kutlarken, ortaya konan eserlerinin gelecek kuşaklarımıza 15 Temmuz ruhunu aktarması bakımından anlamlı bulduğumu belirtmek istiyorum" dedi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.
Editör: Pusula Gazetesi