Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Elmatepe ve Kışla mahallelerinde muhtarlarla bazı incelemelerde bulundu.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve diğer mahalle muhtarlarıyla birlikte Kışla Mahallesinde sabah kahvaltısında bir araya geldi ve ardından Elmatepe ve Kışla mahallesini muhtarlarla birlikte gezdi.
Muhtarları, mahallelere ulaştırılacak hizmetler konusunda çözüm ortağı olarak gördüklerini belirten Başkan Hüseyin Uysal, “Göreve geldiğim ilk günden itibaren muhtarlarımızla sürdürdüğümüz istişareleri bundan sonra da artırarak devam ettireceğiz. Bu hafta Kışla Mahalle Muhtarımız Muhammet Demir ve Elmatepe Mahalle Muhtarımız Muammer Arslan’ın ev sahipliğinde bir araya geldik. Önümüzdeki haftada Ömerli Mahalle Muhtarımız Halil Sever ve Ören Mahalle Muhtarımız Süleyman Korkmaz’ın davetlisi olacağız. Hep birlikte ortak kararlar alacağız” dedi.
Başkan Uysal, muhtarlarla birlikte Kışla ve Elmatepe mahallelerini gezerek, mahalle halkıyla da bir süre sohbet etti. Mahalle muhtarların taleplerini de dinleyen Başkan Uysal, önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul Beşiktaş’taki Şehitler Tepesini ilçedeki muhtarlarla birlikte ziyaret etme kararı aldı.
Editör: Pusula Gazetesi