Ziraat Türkiye Kupası D grubunda Boluspor kendi evinde Darıca Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederken, iki takımın teknik adamı maç sonrasında açıklamalarda bulundu.
Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Altyapıdan gelen arkadaşlarımıza oynama şansı ve fırsatı verdik. Onlar da bizi gelecek için umutlandırdı. Bu da en az skor kadar bizi mutlu etti. Artık bugünkü karşılaşmayı unutup yarından itibaren cumartesi günü oynayacağımız maça odaklanmak istiyoruz" dedi.
Çapa, "Bugün bu skordan ziyade oyunla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Skorla da süslediğimiz zaman ayrıca güzel oluyor. Bugün sahada daha önceki söylediğimiz gibi ligde daha az oynayan oyuncularımıza fırsat verdik, onların istek ve arzusunu gördük. Aynı zamanda bizlere verecekleri verileri iyi bir şekilde değerlendirip, bundan sonraki oynayacağımız karşılaşmalarda onları da değerlendirmekti. Bugünde gayet bu yönde iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Takım olarak iyiydik, istek ve arzuda iyiydi. 1-0 geriye düştükten sonra vermiş olduğumuz reaksiyonda çok iyiydi. Altyapıdan gelen arkadaşlarımızda oynama şansı ve fırsatı verdik. Onlar da bizi gelecek için umutlandırdı" ifadelerini kullandı.
Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Galip Gündoğdu ise, "Öncelikle terör saldırısından dolayı milletimizin başı sağ olsun. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Boluspor bizden fazla kazanmak istedi ve sonuca ulaştı. Biz ilk devreyi dengeli geçtik. İkinci yarı oyunu dengelemek istedik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi