Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "˜dolarınızı bozdurun' çağrısının ardından Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği kampanya düzenledi. Birlik Başkanı Osman Şekercioğlu, 500 dolar bozduran herkese "˜5 litre süt hediye' kampanyası başlattıklarını açıkladı.
Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Şekercioğlu, "˜dolarınızı bozdurun' çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebin üzerine kampanya düzenlendiklerini belirtti.
Şekercioğlu, "15 Temmuz darbesi ile başarılı olamayan odakların ekonomik darbe içinde oldukları anlaşılmaktadır aynı zamanda bu gerekçelerle Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu çağrıya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu olarak sessiz kalmak istemedik ve kendi bünyemizde bu süreçte yapabileceğimiz destek hususunda bir karar aldık. Destek miktarı az da olsa her 500 dolarını bozdurup fişini getirene 5 litre süt hediyesi ile bu kampanyaya katılıyoruz. Bu durumu siyaset üstü ve ülke meselesi olarak görüp. Birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha önemli olduğunu düşünüyor herkesin elinden geldiği kadar destek vermesini arzuluyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi