Çatalağzı Termik Santrali Bereket Enerji’den Zonguldak Kömürspor’a 50 bin lira maddi destek geldi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ÇATES Bereket Enerji Genel Müdürü Harun Sarı’yı ziyaret ederek kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıları gündeme getirdi. Bereket Enerji Genel merkezinden aldığı olurla Zonguldak Kömürspor’a 50 bin lira tutarında sırt reklamı verdiklerini açıklayan Harun Sarı, Zonguldak Kömürspor’a bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini belirterek hafta sonu deplasmanda oynanacak Keçiörengücü maçında Başkan Caner ve futbolculara başarı temennisinde bulundu.

AYRICA 150 BİN TUTARINDA MAZOT DESTEĞİ SAĞLANDI

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, katkılarından dolayı Bereket Enerji sahiplerine ve Genel Müdür Harun Sarı’ya teşekkür ederek bu tür desteklerin diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmasını diledi. Caner ayrıca ÇATES’in kulübün deplasmanlarda her türlü mazot ihtiyaçlarını da karşıladığını belirterek bugüne kadar yaklaşık 150 bin lira tutarında mazot yardımında bulunduğunu açıkladı.

BİRİKMİŞ MAAŞ VE PRİMLER DAĞITILACAK

ÇATES’in veriş olduğu 50 bin lira tutarındaki parayla Zonguldak Kömürspor’da yaşanan sıkıntılar nedeniyle futbolcuların maaş ve prim borçlarının dağıtılacağı belirtildi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR ÇATES’İ SIRTINDA TAŞIYACAK

Yapılan anlaşma gereği Zonguldak Kömürspor sırtında ÇATES yazılı formalarla maça çıkacak.

Editör: Pusula Gazetesi