Açılışa; Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Bahri Malakçı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğul, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Çoskun Ulutaş, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, İlçe Sevgi Evleri Müdürü ( Erkek Yetiştirme Yurdu ) Mesut Özmekik, Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Vedat Emeksiz, Anadolu Gençlik Derneği Çaycuma Başkanı Selami Özduran, TDV Çaycuma Yönetim Kurulu Üyeleri Birol Yiğit , Naim Eren, Mustafa Muslu ve Sadullah Istek, Din Görevlileri Dernek Başkanı Emin Berber, Diyanet Sen İlçe Bşk yardımcısı Zekeriya Kamit, Diva Sen İlçe Başkanı İmam Yusuf Bayhan, Türk Diyanet Vakıf Sen ilçe Başkanı Nihat Bozacı katıldı.

Konuk evinin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Müftü Arcaklıoğlu’nun yaptığı duanın ardından evin açılışı gerçekleştirildi. Ev sakinleri üniversite öğrencileri ile sohbet eden Kaymakam Keçeli; “Yüksek öğrenim gören öğrencilerin en büyük sorunu konaklamadır. Bu anlamda her kim destek ve yardımlarını esirgemiyorsa minnettarız. Bu bakımdan önemli bir hizmeti daha hayata geçiren Müftülüğümüze ve Diyanet Vakfımıza teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Konuk Evinin Çaycuma’ya hayırlı olması dileğinde bulunan Müftü Arcaklıoğlu hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.

Açılışı gerçekleştirilen konuk evinde 6, şehir merkezinde kiralanan dubleks dairede de 12 kız öğrenci konaklayacak.

Editör: Pusula Gazetesi