TÜRKAV ZONGULDAK ŞUBESİ YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Zonguldak Şubesinin yeni hizmet binası açıldı. Açılışa TÜRKAV Zonguldak Şube Başkanı Mitat Bülent Bağcı, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Özcan Gedik, Zonguldak İli Kalkındırma Derneği Başkanı Necati Başar ve TÜRKAV üyeleri katıldı. Açılışın sonunda Kuran-ı Kerim'den ayetler okunup dua edildi.

BAĞCI: AMACIMIZ ÜYELERİN KÜLTÜREL VE MESLEKİ BİLGİLERİNİ ARTTIRABİLMEK

TÜRKAV'ın amacı hakkında bilgiler veren TÜRKAV Zonguldak Şube Başkanı Mitat Bülent Bağcı; "Bu kutlu güne şahitlik etmek ve geleceğin lider ülke Türkiye yolunda ilerlemesinde önemli bir mihenk taşı olacak Türkiye Kamu Çalışanları ve Dayanışma Vakfı Zonguldak Şubesinin yeni hizmet binası açılış programına hoş geldiniz. Öncelikle Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını olmak üzere Cumhuriyetin kurulmasında kan döküp, can verenlere Allah'tan rahmet, mekanları cennet olsun. TÜRKAV 23 Şubat 1989 yılında genel merkezi Ankara olmak üzere kurulmuştur. Vakfın kuruluş amaçları arasında üyeleri arasında çeşitli ekonomik sosyal yardımlarla beraber üyelerinin mesleki bilgilerini ve becerilerini arttırmak amacıyla çalışmalar yapmak, kamunun ihtiyaç duyduğu kültürel sosyal ve stratejik konularda çalışmalar incelemeler yapmak ve yapılan bu çalışmaları gerekirse kurumlara sunmaktır" şeklinde konuştu.

BACIOĞLU: TÜRKAV'IN ZONGULDAK'TA ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNACAĞINDAN EMİNİM

Başkan Mitat Bağcı ve yönetimine başarı temennilerinde bulunan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu; "Bugün Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Zonguldak şubemizin hizmet binasının açılışı için bir araya geldik. Ben öncelikle hizmet binasının tutulmasında, buranın meydana getirilmesinde emeği geçen başta Mitat Bağcı Başkanım olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Umudumuz, temennimiz o ki; TÜRKAV Zonguldak'ta kamu çalışanlarının birlikte hareket ettiği, birlikte buluştuğu ve Milliyetçi Türkiye ile birlikte yürüdüğü bir vakıf olarak hizmetlerine devam eder. Ben Zonguldak'ta TÜRKAV'ın önemli hizmetlerde bulunacağından eminim. Bu yolda yönetime ve başkana başarı temennilerimi sunuyorum. Yüce Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Allah utandırmasın" ifadelerine yer verdi.

Editör: Pusula Gazetesi