Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u ziyaret etti.
Başkan Aksoy'u makamında ziyaret eden Genel Başkan Kazım Ergün, bir dizi ziyaret için Karabük'e geldikleirni söyleyerek, "Safranbolu hepimizin malumu kendini kanıtlamış, dünya çapında tanınan merak edilen bir kent. Bu kentin bu duruma gelmesi, turizm de ülkemizin gurur kaynaklarından birisi olmuştur. Bu anlamda da geçmişte görev yapan yöneticilerimize ve yaklaşık 7 yıldır görev yapan ve Safranbolu'da hizmet bayrağını oldukça yukarılara çıkaran Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendilerine sağlıklı bir ömür ve başarılar diliyorum" dedi.
Emekliler Derneği çalışmaları hakkında da bilgiler veren Ergün, Safranbolu'nun çok daha önemli bir konuma geleceğine inancının tam olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise; "Gerek Emekliler Derneğimiz gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarımız ile iç içe güzel çalışmalar ve birliktelik içerisindeyiz. Sayın Genel Başkanımız ile yaklaşık 7 yıl öncesine dayanan bir samimiyetimiz bulunmakta. Karşılıklı ziyaretler yapmaktayız. Değerli Başkanımız her geldiğinde ziyaretimize gelirler ve hasbıhal ederiz. Ben bundan çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim" dedi.
Emekliler Derneği Safranbolu Şube Başkanı ve Yönetimi ile birlikte Emekliler için çeşitli çalışmalar yaptıklarını da ifade eden Başkan Aksoy şunları söyledi:
"Belediyemiz emeklilerimiz için yapımına başlanan TOKİ Konutlarının arsalarını üretti TOKİ'ye teslimi yapıldı ve 450 konutun yapımı başladı. Bununla birlikte emeklilerimizin belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanması için çalışmalarımız devam etmekte. Yine değerli Şube Başkanımız ve Yönetimi ile belirli periyotlarda bir araya gelerek hasbıhal ediyor, çalışmaları değerlendiriyoruz. Özellikle konut konusunda Belediyemiz ve Emekliler Derneğimiz olarak TOKİ hizmetlerinden maksimum faydalanabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Genel başkanımıza ve Yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.
Ergün'e ziyaret esnasında Emekliler Derneği Genel Eğitim ve Teşkilat Sekreteri Arif Yıldız, Bartın Eski Milletvekili ve Hukuk Müşaviri Cafer Tufan Yazıcıoğlu ile Safranbolu Şube Başkanı Saim Tiryaki ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.
Editör: Pusula Gazetesi