Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi&[#]8217;nin; &[#]8220;Şov yapmasınlar&[#]8221; sözlerine karşılık verdi.


&[#]8220;İsmail Terzinin talihsiz açıklamasına sessiz kalamazdık&[#]8221; diyen Aydemir ,Saadet Partisi&[#]8217;nin bu zamana kadar şov peşinde hiç koşmadığını söyledi. Aydemir ; &[#]8220;İsmail Bey Saadet Partisi olarak Çaycuma-Filyos yolun durumunu kamuoyu ile paylaşmamızı hazmedemeyerek kamuoyunu da yanlış bilgilendirerek burada yapılan yanlışları bertaraf etmeye çalışmıştır. Filyos yolunun eskisinden daha da daraltılarak tesviye yapılmadan mıcırla kaplandığı ve de çok kısa bir zaman içersinde bu yolun soyulup eskisinden daha da kötü olacağını hatırlatmamız sizleri neden rahatsız etti. Biz de diyoruz ki çöken yolun durumunu kendisinin bilmediği gibi Zonguldak&[#]8217;ta oturup da oradan ahkam kesmenin burada yapılan yanlışı düzeltmez. Çünkü buradan geçen yol ilk defa karayoluna açılmış bir yer değil ki orada eski zemini bulmadan hafriyatın tam oturmadan istinat duvarları çekilmeden yapılırsa durum bu olur. Şimdi bütün bu yanlışları kamuoyu ile paylaşmamız şov oluyor, kendilerinin yanlışları ziyan olan milli servetin hesabı ne olacak?


Geçdiğimiz yıllarda yapılan Perşembe yolu ve yapılmakta olan Burunkaya, Erenköy yolu ne halde bir bakın. Çaycuma&[#]8217;yı bilmiyor, yolun durumunu bilmiyor. Arkadaşımız sorumluluk taşıyorsa gelip önce burada bir inceleme yapmalıydı, burada ki eksiklikleri tespit edip bu tür yanlışların yapılmaması için gereken tedbirlerin alınması hususunda yetkilerle istişareler yapmalıydı. Şimdi bir vatandaş olarak bir siyasi parti başkanı olarak soruyorum ; burada ki maddi kayıp ne kadar ?. Hem özel idarede para kalmadığını söyleyeceksin hem de sorumsuzca alt yapı hazırlanmadan gelişi güzel çalışmalar yapacaksın? Bunları sormamız sizleri neden rahatsız ediyor, bu zamana kadar yapılan vurdumduymaz gelişi güzel işlerin en yakın takipçisi olup bunları kamuoyu ile paylaşacağız. Yapılan işlerin yakın takipçisi olsunlar diye vatandaş sizleri seçmiş. Bizler teşekkür bekliyorduk ama ne yazık ki yanlışlarınızı bu tür beyanatlarla geçiştirmeye çalışıyorsunuz. Filyos yolunda yanlışlık yapıldı ise sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını hatta sizlerinde burada bir eksiğiniz varsa da vicdan azabı çektiğinizi açıklayacağınızı bekliyor bir daha yapılacak olan hizmetlerin kalıcı en kaliteli şekilde yapılmasını ve de takibini il genel meclisi üyelerinden bekliyoruz&[#]8221;dedi

Editör: Pusula Gazetesi