Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde motosiklet sollama yaptığı sırada AVM’ye giriş yapmak için dönüş yapan hafifi ticari kamyonete çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan arkadaşı iki ayrı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 22.00 sıralarında Erdemir Caddesi’ndeki AVM önünde meydana geldi. İddiaya göre Yasir Özdemir (29) idaresindeki 09 FV 7690 plakalı motosiklet ilçe merkezinden İstanbul Yolayrımı istikametine giderken aynı istikamette seyir eden ve cadde üzerinde bulunan AVM’ye dönüş yapan Fethi Ender Aydın idaresindeki 16 BSS 34 plakalı hafif ticari kamyonete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile birlikte arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı Emre Turgut yerde sürüklenerek ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralılar için 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yasir Özdemir’i özel hastaneye, Emre Turgut’u ise Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Kazayı gören bir vatandaş ise motosiklet sürücüsünün sollama yaptığını ve çok hızlı olduğunu belirterek, AVM’ye giriş yapan hafifi ticari kamyonete çarptığını söyledi.

Kaza yapan motosiklet parçalanırken, hafifi ticari kamyonet sürücüsü ifadesi için karakola götürüldü.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi