Son yapılan kongrede Bartınspor yönetimine giren ve kulüp başkanı Nurettin Erol´un istifa etmesiyle Bartınspor başkanlığına getirilen Kemerspor eski Başkanı Ercan Aydın´dan boşalan koltuk henüz dolmadı.
Kemerspor´da yaşanan başkanlık kaosundan Hüseyin Özkan, Yusuf Aldatmaz isimleri öne çıkarken geçtiğimiz sezonlarda da Kemerspor başkanlığı yapan Yusuf Aldatmazın başkanlık görevine sıcak bakmadığı öğrenildi.


Özkan ve Aldatmaz´ın isimleri öneçıkıyor
Kemerspor Kulübü´nün Ercan Aydın´dan boşalan başkanlık koltuğunu doldurmak için harekete geçildiği ifade edilirken, henüz yönetim kurulu üyelerinin toplanarak genel kurul tarihinin belirlenmemesi taraftarları düşündürüyor. Son yıllarda yaşanan düşüşe bir son verip kötü geçen sezonları unutturacak bir başkan arayan Kemerspor´da eski başarıları kulübe kazandıran Yusuf Aldatmaz ile kulüple en yakından ilgi gösteren yönetici olan Hüseyin Özkan isimlerinin öne çıktığı belirtildi.
Şu anki mevcut yönetimde ikinci başkan olarak görev yapan Yusuf Aldatmaz ile Genel Sekreter Hüseyin Özkan´ın başkanlık için isimlerinin geçmesi spor camiasında büyük bir memnuniyet yarattı.
Editör: Pusula Gazetesi