DÜZCE (İHA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bayramlaşma programına katıldı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Merkez Cami önündeki bayramlaşma programına katıldı. Programa, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve parti teşkilatları katıldı. Bakan Özlü, bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyüdüğünü belirterek, "65. Hükümetimiz icracı ve reformist bir hükümettir. Bakanlar Kurulumuzda birçok sorunları ve çözümleri konuşuyoruz. Türkiye'nin ciddi bir şekilde finansman ihtiyacı var kaynak ihtiyacı var. Bunun için Türkiye'nin büyük ve hayati projelerini gerçekleştirmesi için Varlık fonunu kuruyoruz. Bu gelişmiş ülkeler dediğimiz G-20 ülkelerin aşağı yukarı tamamında büyük projelerini bu yöntemle hayata geçiriyorlar" dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Özlü ve beraberindekiler, Cerablus'ta şehit olan asker Ercan Çelik'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi