Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 19 eylül tarihinde hasta kabulüne başlayacak olan yeni Düzce Atatürk devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Bakan Özlü burada yaptığı açıklamada "Düzcelileri bayram müjdesi olsun" dedi.
Düzce'de bir takım ziyaretlerde bulunan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, bayram sonrasında hizmete gerecek olan yeni Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Taşınma çalışmalarının devam ettiği hastanede 19 Eylül pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlanacağını söyleyen Bakan Özlü, "Düzce için güzel bir bayram hediyesi oldu" dedi.
Özlü, "Düzce Devlet Hastanesi 2005 yılından beri üzerinde çalışılan bir yatırım. Güzel bir çalışma yapmışlar. Bayramdan sonraki ilk gün burada hasta kabulü yapılacak. Düzceliler, bayramdan sonra diğer hastanelere gitmesinler buraya gelsinler. Bu Düzce için güzel bir bayram hediyesi oldu. İlk aşamada poliklinik kısmı, sonra diğer aşamaları tamamlanmış olacak" şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi