Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında YPG'li teröristlerin hedefi olan tankın içerisinde şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Ercan Çelik, son yolculuğuna uğurlandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye sınırında bulunan Cerablus bölgesinde başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan YPG'li teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sırasında içerisinde bulunduğu tank isabet alan ve şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Ercan Çelik, memleketi Düzce'nin Akçakoca ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin eşi Sümeyye Çelik, annesi Şehnaz Çelik, babası Muhammed Çelik ve kardeşleri Elif ile Rıfat Can Çelik cenaze merasiminde hazır bulundu. Şehit Tankçı Uzman Çavuş Ercan Çelik'in cenazesi, Akçakoca Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Ayazlı Mezarlığı'nda defnedildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çelenk gönderdiği cenaze merasimine Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali Fidan ve EDOK Muharebe Destek Hizmet Komutanı Korgeneral Metin Gürak da katıldı.
Cenaze töreninde şehidin yakınları ayakta durmakta zorlandı.
Editör: Pusula Gazetesi