Yığılca Belediyesi yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirerek yoğun mesai sürdürüyor. İlçede adeta seferberlik ilan edilerek asfalt çalışması sürüyor.
Yığılca yaz aylarında şantiyeye döndü. İlçede bir yandan alt yapı çalışmaları devam ederken bir yandan da asfaltlama çalışması sürüyor. Belediye başkanı Muzaffer Yiğit ilçede birçok projeyi hayata geçiriyor.
Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, "Alt yapı çalışmaları sırasında bozulan yollar düzenli bir şekilde yeniden yapılıyor. Vatandaşımızın 24 saat hizmetindeyiz. Bize olan güveni boşa çıkarmamaya çalışıyoruz. Tüm ekiplerimizle gece gündüz demeden yaz mesaimizi en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Görüldüğü gibi şehir içi ve mahallelerde bozulan yollarımızı sıcak asfalt kaplama işimiz sürüyor. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmalarımız kışa kadar devam edecek. Nasip olursa 2017 yazına kadarda bu çalışmaları bitirip diğer çalışmalarımızla Yığılca'mıza yeni bir vizyon kazandıracağız. Yığılcalı kardeşlerimiz yeni sürprizlere hazır olsunlar" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi