Zonguldak Platformu üyesi yaklaşık 100 sivil toplum kuruluşu biraya geliyor. Zonguldak Platformu, kentin sorunlarına duyarlı olan tüm sivil toplum kuruluşu yetkililerini toplantıya davet etti.


Atatürk Kültür Merkezi küçük salonunda 10 Ekim Cumartesi günü saat 11.00´de yapılacak geniş kapsamlı toplantı ile bir araya gelecek olan Zonguldak Platformu üyeleri öncelikle, düzenlenen imza kampanyasıyla bir an önce yapılması istenen Mithatpaşa Tüneliyle ilgili neler yapılacağına karar verecek. Toplanan imzaların açılıp basına ve kamuoyuna gösterileceği de belirtildi.


Zonguldak Platformu şu gündem ile toplanacak: &[#]8220;2008-2009 döneminde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi. Mithatpaşa tüneli´nin yapımı için açılan imza kampanyasının sonuçlarının değerlendirilmesi ve bu konuda yapılacak girişimlerin belirlenmesi. İlimizin gelişim ve değişimindeki beklentiler ve sivil toplum kuruluşlarının rolü. 2010 yılı hedeflerinin ve çalışma takviminin tespiti. Zonguldak Platformu üye derneklerin belirlenmesi.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi